Behandelingen

Welke therapie kan worden toegepast

Alle soorten behandelingen

Bekijk hieronder het aanbod van de verschillende behandelingen. Klik op het icoon om meer te lezen over de symptomen, behandelingen en achtergrond informatie.

Oedeemtherapie​

Ik richt mij voornamelijk op oedeem na oncologische interventie. Oftewel na kanker. Niet iedereen ontwikkeld er oedeem/ vocht bij. Ophoping van vocht ontstaat doordat er klierweefsel is verwijdert van het lymfesysteem of zodanig aangetast door chemotherapie of bestraling dat het niet goed meer functioneert.

Fysiotherapie

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is vooral gericht op behandeling van het bewegingsapparaat. Ik zal dus altijd na een intake een onderzoek uitvoeren om te bepalen wat de klacht is en deze op de juiste wijze behandelen. De behandeling kan bestaan uit massage / bindweefselmassage / oefentherapie / houdingsadviezen / huiswerkoefeningen.​

Massage

U kunt ook bij mij terecht voor een massage. Er zijn verschillende soorten massage vormen die ik uitvoer; - sportmassage - bindweefselmassage - sederende massage. Het zou kunnen voorkomen dat er een combinatie van deze soorten massage bij u van toepassing is.

Wilt u ook weer soepel bewegen zonder pijn?