Me-Time

Delen, lachen, leren…én inspireren.

Me-time, maar dan gezellig samen met andere vrouwen. 

  • Verlang je ook naar wat meer rust in je hoofd, een meer tevreden en gelukkig gevoel? 
  • Loop jij net zoals anderen weleens tegen dingen aan die je liever anders ziet of liever anders doet? 
  • Of misschien weet je niet zo goed wat je er mee moet en vraag je je af of jouw gevoel daarbij wel oké is? 
  • Geeft dit je wel eens stress of andere fysieke klachten?
  • Ben je benieuwd naar of een ander dat ook heeft en hoe zij daar dan mee zou omgaan? 

Maar het delen met een ander…dát doe je dan weer niet zo snel…

Weet je waarom dat zo zonde is? 

Hoe fijn kan het zijn om het wél met iemand te delen en te horen dat je niet de enige bent die tegen bepaalde dingen aanloopt. Het delen kan zorgen voor herkenning, erkenning, opluchting, bewustwording en nieuwe inzichten. Maar wat we vooral niet willen vergeten: er om kunnen lachen! Hoe leuk en fijn is het om ook te kunnen lachen om jouw eigen ‘tekortkomingen’ (en/of die van een ander). Lachen is super gezond en het verlaagt de stress!

Wij dachten: “We gaan dit gewoon doen! Samen zijn wij dé perfecte combinatie om dit te realiseren. En wie zijn Wij? Wij zijn Femke, 42 jaar en Vivian, 45 jaar. Wij gaan gezellige en laagdrempelige bijeenkomsten organiseren voor vrouwen waarin we kunnen delen, lachen, leren…én inspireren”. Femke is Fysiotherapeut en Vivian is Mental coach. Femke zorgt voor de nodige ontspanning en let op je houding zodat je minder fysieke klachten krijgt. Vivian zorgt voor de nodige aandacht voor en bewustwording van wat er in het koppie omgaat.  

Wat gaan we doen?

Aan de hand van levensthema’s, wel of niet zelf aangedragen, en vragen die iedere bijeenkomst terug komen, delen we ervaringen met elkaar, lachen we met elkaar, leren we van elkaar en inspireren we elkaar. Met als doel wat bewuster met jezelf en het leven omgaan. 

Daarnaast kunnen deze levensthema’s en het praten hierover soms zorgen voor stress, spanningshoofdpijn of andere fysieke klachten. Dus zal Femke tijdens de bijeenkomsten letten op onze lichaamshoudingen en leert ze ons ademhalingsoefeningen, waardoor we goed kunnen blijven ontspannen tijdens deze drie bijeenkomsten. De combinatie van met het hoofd en het lichaam bezig zijn op een ontspannen manier zal ervoor zorgen dat we met een voldaan en blij gevoel iedere keer naar huis gaan!  

…en als het nu een keer niet lukt om met een ontspannen en tevreden gevoel naar huis te gaan, wat wij ons heel goed kunnen voorstellen, laat het ons dan weten….er is altijd ruimte om nog eventjes alleen na te praten en alsnog te ontspannen met 1 van ons of ons allebei, zodat je alsnog met een fijn gevoel naar huis kan. 

Wat heb je nodig? 

Wil je delen, lachen, leren én inspireren? Ben je tussen de 35 en 50 jaar jong? In staat om een luisterend oor te bieden? Heb je daarbij lef en moed om je enigszins kwetsbaar op te stellen? Verlang je naar een gezonde dosis erkenning en wil je tips en tricks om jezelf fysiek niet voorbij te lopen? Doe dan gezellig mee! 

…en als het je ontbreekt aan dat beetje lef en moed, maar je verlangt wel naar het delen, leren, en inspireren met andere vrouwen en dat blije en meer tevreden gevoel, dan zijn wij er nog om samen met jou dat beetje lef en moed te creëren, zodat ook jij gewoon gezellig mee kan doen!  

Wat krijg je van ons? 

…wij, Femke en Vivian realiseren ons dat het best intensief kan zijn, zo met zijn allen ervaringen delen, luisteren en leren. We willen jullie daarom heel graag ook échte me-time met een ieder van ons aanbieden. Die me-time bestaat uit 1 maal een welverdiende ontspanningsmassage van 30 minuten van Femke én een éénmalig Onderonsje* van 1 uur met Vivian. Deze mag je inzetten wanneer je hier behoefte aan hebt! 

Voor de 3 bijeenkomsten, van ongeveer 2 u per keer, uiteraard met een kopje koffie/thee betaal je €150,-. Het onderonsje van een uur en de massages zijn hierbij inbegrepen!

*Onderonsje = een gezellig en effectief gesprek tussen jou en mij, dat je inzicht en handvatten geeft, maar jou vooral weer blij laat zijn met jou. 

Blij gevoel hierbij en ben je benieuwd?  

Laat ons weten als je mee wilt doen of nog vragen hebt. Je kan ons, mailen, bellen of appen.                         

Of meld je meteen aan op 1 van onze websites. 

Vivian Mol
www.onderonsje.nl   
vivian@onderonsje.nl  
06-48934139

Femke van Ham
www.fysio-oedeemspecialist.nl  
info@fysio-oedeemspecialist.nl 
06-25204274

Je wordt doorgestuurd naar het contactformulier, hier kun je je gegevens achterlaten en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Tags: No tags

Comments are closed.